Bli leverandør og selg dine klær hos oss

Vi selger dine pent brukte merkeklær for deg. Vi arrangerer events og pop-up butikker rundt om kring i Oslo. Konseptet vårt er å selge pent brukte kvalitetsklær, så klær fra billigkjeder er ikke ønskelig, forutenom deres designer-samarbeid og conscious-linjer. Mellom eventene legger vi også varer ut for salg her på designlopper.no.

Hvis du syns det er slitsomt å holde på med nettsalg, er DesignLopper her for å hjelpe deg! Vi henter varene dine, tar fine bilder og gjennomfører hele promoteringen og salget for deg. Den 1. i hver måned får du penger på konto for solgte varer (1/2 sum av salgsverdi). Du kan også følge varene dine her på designlopper.no og kan derfor til en hver tid se hva du har solgt.

For å bli leverandør kan du ta kontakt med oss på: leverandor@designlopper.no.

5% av overskuddet går til veldedighet. Vi har valgt å støtte Dorcas Hus i Bukavu, Øst-Kongo, for voldsutsatte kvinner (DesignLopper) og Plan-Norge og deres kamp mot barne-ekteskap (BarneLopper). I tillegg til å tjene noen kroner på klærne du ikke lenger bruker, bidrar du til å støtte en god sak.

Du kan lese mer om Dorcas Hus her:
www.kirkensnodhjelp.no/her-jobber-vi/kongo/

Og du kan lese mer om Plan-Norge her:
www.kirkensnodhjelp.no/her-jobber-vi/kongo/

PS! Takk til Tomás Silva for å dedikere sitt totale salg på Green Friday (25. november 2016), pålydene kr. 1250,- til Kirkens Nødhjelp og Dorcas Hus. Tusen takk! <3 LagreLagreLagre